Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

"Ιιίου & Κρόκο" της Σίσσυς Θεοφανοπούλου από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη



"Ιιίου & Κρόκο" από τη Σίσσυ Θεοφανοπούλου
Παιδικό βιβλίο (για παιδιά 2-7 ετών)
Εικονογράφηση: Γιώργος Πετρίδης
 ISBN: 978-960-468-046-7
Σχήµα: 14 Χ 21 Σελ.: 64, Τιµή: 5,50 ευρώ
Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

Kάποτε, στη χώρα του περιβολιού, ήταν ένα µικρό κουνούπι, ο Ιιίου. Ένα όµορφο βράδυ, έξυπνος και γρήγορος όπως ήταν, πέταξε ψηλά, πολύ ψηλά και έφτασε µέχρι το µεγάλο, βαθύ ποτάµι. Εκεί, συνάντησε το πιο παράξενο και διαφορετικό ζώο που είχε δει ποτέ του: έναν µελιτζανοµυτούλη κροκόδειλο! Μαζί θα ξεκινήσουν ένα χαρούµενο και µακρινό ταξίδι. Στη διαδροµή θα συναντήσουν φίλους αλλά και εµπόδια... Θα καταφέρουν ενωµένοι να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και να φτάσουν στον προορισµό τους πριν το ξηµέρωµα;
Μια διδακτική κουνουποκροκοδειλοπεριπέτεια που δείχνει ότι η διαφορετικότητα µπορεί να αποτελέσει προσόν και ότι η κατάκτηση της ευτυχίας χρειάζεται επιµονή και προσπάθεια. Από τα καλύτερα που έχουμε δει τελευταία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:
Η Σίσσυ Θεοφανοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε µε υποτροφία Marketing & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αµερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και έπειτα απέκτησε µεταπτυχιακό επίσης στο Marketing από διάσηµο πανεπιστήµιο της Αγγλίας.
Κατά την τρέχουσα περίοδο, εκπονεί το διδακτορικό της σε αγγλικό πανεπιστήµιο πάνω στον τοµέα του Στρατηγικού Marketing. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει παρακολουθήσει εξειδικευµένα σεµινάρια Marketing, Επικοινωνίας & ΜΜΕ στην Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Στον επαγγελµατικό τοµέα έχει εργαστεί ως Brand Manager & Marketing Manager σε πολύ γνωστές ελληνικές & πολυεθνικές εταιρείες, ενώ η τρέχουσα θέση της είναι Marketing Manager σε εταιρεία µεγάλου οµίλου.
Άρθρα της πάνω στο Marketing και το Management δηµοσιεύονται τακτικά σε γνωστό επιχειρηµατικό περιοδικό, ενώ στο παρελθόν έχει δηµοσιεύσει και αυτοτελή λογοτεχνικά διηγήµατα σε free press περιοδικό.
Παράλληλα, ασχολείται µε τη συγγραφή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφηµίσεων.
Το παιδικό της βιβλίο «Ιιίου & Κρόκο» έχει ήδη διασκευαστεί σε θεατρική παιδική παράσταση.
Ακόµη, το µυθιστόρηµά της «Αν ήµουν τραγούδι» κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.
Τώρα, βρίσκεται στη διαδικασία συγγραφής του τρίτου της βιβλίου που είναι µυθιστόρηµα.
Για απευθείας επικοινωνία µε τη συγγραφέα, επικοινωνήστε στο www.sissytheofanopoulou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου